Za podjetjaPonudba programa Slash camp MODRI VOLK za podjetja in druge organizacije.
#ponudba #podjetje #družiniprijaznopodjetje #organizacija #vpis #prijava #prijavnica #otroci #zaposleni #otrocizaposlenih #nagrada #darilo #udeležba #doživetje #izkušnja #počitnice #poletnepočitnice #aktivnepočitnice
Spoštovani direktorji, menedžerji in vodje kadrovskih služb.

Vabimo vas, spoznate naš produkt #izkušnjaMODRIVOLK ter razmislite o možnostih sodelovanja in vključitve otrok vaših zaposlenih v camp.

Vsi se danes zavedamo, da živimo v postmoderni informacijski družbi, kjer se vse vrti okoli služb, ciljev, uspehov, večjega obsega dela in seveda denarja.

Pogosto slišimo situacije, da so starši v službah preveč obremenjeni, zato so posledično pod stresom in več na delovnem mestu, torej manj doma v krogu družine. Zaradi tega so otroci običajno manj pod nadzorom in vplivom družinske vzgoje, ki je v obdobju odraščanja otrok ključnega pomena. Rezultati tovrstnega družbenega izziva se lahko odražajo v rahljanju medosebnih družinskih odnosov, nepopolni vzgoji, nezadovoljstvu, zatekanju otrok k deviantnim družbenim pojavom in še bi lahko naštevali.

Zaradi navedenega imajo otroci sodobnega sveta težave s prekomerno težo, gibalno razvitostjo, samopodobo, sklepanjem prijateljstev, motivacijo, delovnimi navadami itd. Pravzaprav bi lahko rekli, da jim primanjkuje življenjskih izkušenj, katere jim današnja družba oz. vzgoja ne more v zadostni meri zagotoviti. Govorimo o zelo preprostih in enostavnih stvareh, kot so rabutanje jabolk s sosedovega travnika, skrivanje v gozdu, plezanje po drevesih, streljanje s fračami, pečenje krompirja v žerjavici, lovljenje rib, ali pa pogovor in petje ob ognju, štetje zvezd na travniku pod jasnim nebom...

V našem podjetju vam ponujamo rešitev in sicer 5-dnevni poletni camp MODRI VOLK, ki predstavlja edinstveno izkušnjo in šolo za življenje. Pod vodstvom 15 članske ekipe izkušenih inštruktorjev bodo otroci izvajali programe in delavnice, s pomočjo katerih bodo pridobili koristna znanja in postali samostojnejši, samozavestnejši, pogumnejši ter sposobni timskega dela.

V kolikor razmišljate, da bi vaše zaposlene nagradili na način, da omogočite njihovim otrokom aktivne počitnice in nepozabno izkušnjo, vam bomo z veseljem predstavili možnosti sodelovanja.

Dosegljivi smo vam na elektronskem naslovu info@slashsport.si.

Gregor Likar, prof.

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP