PONUDBA ZA STARŠENaj postane otroški poletni camp MODRI VOLK tudi priložnost za vas, starše, da se odklopite od divjega ritma in si napolnite baterije v idilični vasici na Pohorju.
#starši #počitek #relaksacija #mir #narava #nazajknaravi #zelenodoživetje #ponudba #ponudbazastarše #dodatnaponudba #poletnicamp #koroška #ribnicanapohorju #vasica #idila
Spoštovani starši,
v primeru, da načrtujete prihod vašega otroka v poletni camp MODRI VOLK bi vam želeli sporočiti, da smo posebej za vas pripravili ugodno ponudbo nastanitve v idilični vasici Ribnica na Pohorju. Ponudba traja v tednu, ko je vaš otrok vključen v poletni camp MODRI VOLK.

Kratka predstavitev destinacije
V kolikor iščete kratek oddih v neokrnjeni naravi vas vabimo, da nas obiščete v Ribnici na Pohorju. Nastanjeni boste v udobnih 4**** apartmajih, ki vam nudijo odlično izhodišče za raziskovanje neokrnjene narave našega Pohorja. V zgolj nekaj minutah boste za seboj pustili ''civiliziran svet'' in se podali na pot do skritih biserov Pohorja, kot sta Ribniško jezero in Lovrenška jezera. V naši restavraciji vam bodo postregli z domačo hrano, prigrizkom ali kosilom, lahko pa obiščete tudi številne domačije ali restavracije v naši okolici.


PONUDBA

OPCIJA 1

Nočitev z zajtrkom 2 noči 3 dni 175,00 € + turistične takse
V ceno je všteta nočitev v apartmaju za do 5 oseb + 2 x zajtrk za dve osebi.
Opis apartmaja in slike so vam na voljo TUKAJ.

OPCIJA 2

Nočitev + pol penzion 2 noči 3 dni 219,00 € + turistične takse
V ceno je všteta nočitev v apartmaju za do 5 oseb + 2 x polpenzion za dve osebi (zajtrk in večerja)
Opis apartmaja in slike so vam na voljo TUKAJ.  

Pri obeh ponudbah je vštet early check in (od 10-ih) in late check out (do 17-ih).

DODATNE MOŽNOSTI

Doplačilo za otroka
Zajtrk za otroka (4 - 14 let) je 7,00 € na dan, pol penzion pa 17,00 € na dan. Doplačilo za apartma je samo turistična taksa.
Doplačilo za odraslo osebo
Zajtrk za odraslo osebo je 10,00 € na dan, pol penzion pa 25,00 € na dan. Doplačilo za apartma je samo turistična taksa.
Doplačilo za velik apartma
Doplačilo za velik apartma je 20,00 € na apartma na noč. Velik apartma si lahko ogledate TUKAJ.

Informacije in rezervacije: booking@ribnisko-pohorje.si ali 031-782-908


Ribnica

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP