POLETNI TABORPoletni tabor MODRI VOLK predstavlja prestižni camp za otroke na podeželju na Koroškem. Otroški tabor smo razvili namenom in ciljem, da se otroci in mladina odmaknejo od vsakdanjega življenjskega tempa ter se naučijo koristnih veščin in znanj, katera bodo lahko uporabljali v vsakdanjem življenju.
#tabor #poletnitabor #otroškitabor #camp #poletnicamp #otroci #mladina #doživetje #izkušnja #dogodivščina #pustolovščina #koroška #muta #pernice
MODRI VOLK je poletni počitniški tabor, ki predstavlja edinstveno izkušnjo in nepozabno 5-dnevno pustolovščino ter nepozabno doživetje, ki jo ponujamo otrokom in mladini. Otroci bodo v družbi svojih vrstnikov in brez telefonov preživeli nepozabne dogodivščino, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje na področju preživetja v naravi, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, ribolova, samoobrambe, lokostrelstva, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo udeleženci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo naučili uporabljati tudi v praksi.

Tabor MODRI VOLK je zasnovan kot #izkušnjaMODRIVOLK, ki bo otrokom omogočila učenje življenjskih veščin, raziskovanje sveta okoli sebe, povezovanje z naravo, sklepanje novih prijateljstev, razvijanje samostojnosti in ustvarjalnosti ter talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela.

Tabor na koroškem

Poletni tabor

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP