POLETNI CAMP NA KOROŠKEMMODRI VOLK je prestižni poletni camp za otroke na podeželju na Koroškem. Osnovni namen in cilj campa je odmik od vsakdanjega divjega življenjskega ritma, spoznavanje in učenje zanimivih aktivnosti v naravi ter pridobivanje koristnih znanj, ki jih bodo lahko otroci uporabili v vsakdanjem življenju.
#camp #poletnicamp #tabor #otroci #mladina #doživetje #izkušnja #dogodivščina #pustolovščina #koroška #muta #pernice
Poletni camp MODRI VOLK predstavlja edinstveno izkušnjo in nepozabno 5-dnevno pustolovščino, ki jo ponujamo otrokom od 9. do vključno 14. leta starosti. Camp je organiziran v obliki tabora in omogoča prvovrstno doživetje na podeželju. Otroci bodo v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje in delavnice na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo udeleženci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo naučili uporabljati tudi v praksi.

Poletni camp MODRI VOLK je zasnovan kot #izkušnjaMODRIVOLK, ki bo otrokom omogočila povezovanje z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti in ustvarjalnosti ter talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje življenjskih veščin.

Lokacija campa je območje neokrnjene narave hribovja Kozjak, v občini Muta, v Kraju Pernice (1059 n.v.).

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP