O nasSlash camp #MODRIVOLK je razvilo podjetje Gremis d.o.o., ki se ukvarja z organizacijo športno-rekreativnih in doživljajskih programov za različne starostne kategorije ljudi.
#šport #gibanje #rekreacija #aktivnosti #programi #doživetje #otroci #malčkovšport #megamalčkovazabava #malčkovtek #mladina #odrasli #slashsport #aktiventkoroška #MODRIVOLK

PREDSTAVITEV ORGANIZACIJE GREMIS D.O.O.

Podjetje Gremis d.o.o. upravlja z dvema blagovnima znamkama, MALČKOV ŠPORT in SLASH SPORT, ki se na slovenskem trgu pojavljata od leta 2006.

Programi združeni pod blagovno znamko MALČKOV ŠPORT so namenjeni otrokom od 3. do 8. leta starosti in so usmerjeni v splošni gibalni razvoj otrok, igro in animacijo.Blagovna znamka SLASH SPORT združuje programe, ki so namenjeni populaciji ljudi od 9. starosti leta naprej in predstavlja predvsem športno-rekreativne, doživljajske ter timske aktivnosti. Mednje uvrščamo tudi naš nov produkt #izkušnjaMODRIVOLK.#preživetjevnaravi #samoobramba #prvapomoč #grajenjesamopodobe #varnovhribe #lokostrelstvo #jahanjekonjev #ribolov #strelstvo #doživetjenakmetiji
Modrega volka smo razvili z namenom, da ponudimo ljudem posebno in edinstveno izkušnjo, katero je v vsakdanjem življenju težko ali nemogoče doživeti.

Torej, z izkušnjo #MODRIVOLK vam omogočamo:
  • Odmik iz divjega tempa sodobnega življenjskega sloga na podeželje, v mirno okolje in neokrnjeno naravo Koroških hribov.
  • Učenje in spoznavanje veščin ter aktivnosti, ki so povezane s sposobnostjo preživetja v naravnem in urbanem okolju, povečanju samostojnosti, grajenju samopodobe in timskemu delu.

Trenutno organiziramo camp MODRI VOLK za starejše otroke oz. mladino. V bližnji prihodnosti imamo namen razviti in ponuditi tudi program za odrasle v obliki posebnih team building programov.
#narava #mir #tabor #podeželje #brezIKT #breztelefona #breztablice #brezračunalnika #nazajknaravi #druženje #prijatelji #doživetje #življenskaizkušnja

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP