EKIPAPredstavitev inštruktorjev in članov ekipe MODRI VOLK.
#ekipa #team #inštruktorji #camp #tabor #slashsport #preživetjevnaravi #samoobramba #ribolov #lokostrelstvo #prvapomoč #grajenjesamopodobe #jahanjekonjev #varnovhribe #strelstvo #doživetjenapodeželju
 • Gregor LikarGregor Likar je profesor športne vzgoje in direktor podjetja Gremis d.o.o., ki upravlja z blagovnima znamkama Malčkov šport in Slash sport. Podjetje se že 15 let ukvarja z organizacijo športno-rekreativnih in doživljajskih programov za različno populacijo ljudi. Gregor je idejni vodja ter koordinator projekta #MODRIVOLK.
 • Jure ŠkurnikJure Škurnik je profesor športne vzgoje. Diplomiral je iz področja kondicijske priprave športnika. Je tudi trener mlajših selekcij pri Atletskem klubu Radlje ob Dravi, v času letnih šolskih počitnic pa vodja reševalcev iz vode v Vodnem parku Radlje ob Dravi. Jure je pedagoški vodja campa #MODRIVOLK.
 • Andraž PlošnikAndraž Plošnik je študent Fakultete za šport, kjer na smeri Športno treniranje usmerja športno plezanje. V času študija je pri Planinski zvezi Slovenije oz. Komisiji za športno plezanje pridobil naziv Trener športnega plezanja, udeležil pa se je tudi tečajev za športno masažo in kinesiotaping. V Plezalnem klubu Martinček je vodja Martinčkove plezalne šole in začetnih tečajev športnega plezanja za odrasle. Sodeluje tudi kot pomočnik in vodja na programih Malčkov šport. V prostem času se navdušuje nad vsemi športi, sam pa upa, da bo lahko čim več znanja prenesel na prihodnje generacije.
 • Anže VetrihAnže Vetrih je trenutno zaposlen v Ljubljani na Policijski akademiji. Po poklicu je vzgojitelj predšolskih otrok, prav tako je aktiven član prostovoljnega gasilskega društva Šentjanž pri Dravogradu. Svoje večletne izkušnje z delom z otroki in mladino bo lahko nadgradil campu #MODRIVOLK.
 • Matej ToplerMatej je po poklicu zdravstveni tehnik, zaposlen je v splošni bolnišnici Slovenj Gradec. V otroških letih si je pridobival taborniško znanje pri mlajših selekcijah tabornikov na Muti, katerih član je bil 12 let. V campu »MODRIVOLK skrbi za taborniške vsebine.
 • Bogomir LikarBogomir Likar je po izobrazbi profesor zgodovine in sociologije. Vrsto let je bil ravnatelj Srednje šole Muta, zadnja leta pa poučuje dijake v Šolskem centru Slovenj Gradec, Srednja šola Slovenj Gradec in Muta. V prostem času se ukvarja s pohodništvom in gobarjenjem ter je dober poznavalec lokalnega okolja. Je obiskovalec in sogovornik prebivalcem na podeželju, zato je njegova osnovna naloga koordinacija aktivnosti campa #MODRIVOLK na lokalnem podeželju in kmetijah, ki se vključujejo v naš projekt.
 • Igor LedinekIgor Ledinek je višji podčastnik, zaposlen v Slovenski Vojski. Že 27 let se ukvarja z vsebinami, povezanimi s preživetjem v naravi . Bil je vodja različnih taborov za mlade in ima na tem področju veliko izkušenj. V campu #MODRIVOLK bo udeležencem predstavljal veščine preživetja v naravi.
 • Miro StrmčnikMiro Strmčnik je inženir okoljevarstva in štabni vodnik. V Slovenski Vojski je zaposlen 15 let. Udeležil se je že 4. mirovnih operacij. Več kot 20 let je aktiven lovec in pohodnik. V campu #MODRIVOLK bo udeležence usposabljal za preživetje v naravi.
 • Aleksander KolarAleksander Kolar je univerzitetni diplomiran pravnik, zaposlen v Policiji kot samostojni policijski inšpektor – inštruktor. Že 25 let vodi različna usposabljanja s področja športa in borilnih veščin. Je nosilec mojstrskega pasu, prav tako je bil dolgoletni poveljnik Posebne policijske enote. V campu #MODRIVOLK bo udeležence usposabljal na področju samoobrambe.
 • Marko JešovnikMarko Ješovnik je po izobrazbi Inženir okoljevarstva in komunale, zaposlen kot Glavni podčastnik inštruktor na Šoli za častnike Slovenske Vojske. Z ribištvom je tesno povezan že od malih nog in je Inštruktor ribolova. Na kampu #MODRIVOLK bo sodelujoče seznanil z ribiško etiko, vrstami rib in jih usposobil v osnovnih veščinah ribolova in pripravi rib za prehrano na različne načine.
 • Dušan KlemenDušan je zelo uspešen tekmovalec in inovator na področju lokostrelstva in hkrati tudi eden iz med prvih članov Lokostrelskega kluba Muta. Je 20-kratni državni prvak v lokostrelstvu v različnih kategorijah, prav tako se je udeleževal tekmovanj na evropski in svetovni ravni. Sedaj aktivno prenaša svoje bogato znanje v lokostrelstvu na mlajše generacije. Enako vlogo bo imel Dušan tudi v projektu #MODRIVOLK.
 • Matjaž ZorjanMatjaž se aktivno ukvarja z lokostrelstvom od leta 2010, pri čemer se redno udeležuje tekmovanj na državni ravni. Je aktivni član ter podpredsednik Lokostrelskega kluba Muta. V projektu #MODRIVOLK sodeluje kot inštruktor lokostrelstva.
 • Peter KordežPeter Kordež je zdravstveni reševalec, inštruktor TPO+AED in licenciran predavatelj prve pomoči pri Rdečem križu Slovenije. V projektu #MODRIVOLK bo udeležence izobraževal na področju nudenja prve pomoči.
 • Primož KrajncPrimož Krajnc je magister zdravstvene nege nujnih stanj, dolgoletni reševalec, gorski reševalec in licenciran predavatelj prve pomoči pri Rdečem križu Slovenije. V projektu #MODRIVOLK bo udeležence usposabljal na področju nudenja prve pomoči.
 • dr. Matej Tušak s sodelavciMatej Tušak je redni profesor za psihologijo na Fakulteti za šport v Ljubljani. Avtor številnih knjig s področja psihologije, psihologije športa in dela z mladimi ter preko 400 različnih člankov. Predava na različnih fakultetah v Sloveniji in številnih tujih univerzah (Zagreb, Trst, Celovec, Skopje, Sarajevo, Beograd idr.). Ukvarja se s pripravo vrhunskih športnikov in ekip na največja tekmovanja ter svetuje v podjetjih pri delu z managementom in s kadri, vodi coachinge in različna izobraževanja. V campu #MODRIVOLK vodi delavnice grajenja samopodobe, motivacije, obvladovanja stresa ter timskega dela.
 • Branko KremzerBranko Kremzer je magister poslovnih ved. Že vrsto let se v prostem času na svojem ranču ljubiteljsko ukvarja s konji. Je jahač 1 in 2. Vodi tudi terenske ježe. Svoja bogata znanja uspešno prenaša na mnoge ljubitelje konj tudi v maneži. V projektu #MODRIVOLK sodeluje kot inštruktor jahanja.
 • Dali CvarDali CVAR je zaključil 5 stopnjo izobrazbe, šolanje rezervnih oficirjev pehote ŠROP Bileća in tečaj za diverzante v Pančevu. Pogodbeno je delal v Slovenski Vojski v Bohinjski Beli (132 gorski bataljon), bil je udeleženec misije KFOR – Kosovo ter sodeloval v osamosvojitveni vojni. Že 34 let je lovec. V campu #MODRIVOLK sodeluje kot inštruktor strelstva.
 • Ekipa GRS MariborReševanje v gorah in na težko dostopnih terenih je glava dejavnost gorskih reševalcev. Svoje znanje in izkušnje za varnejše gibanje v gorskem svetu pa v sklopu preventivne dejavnosti z veseljem prenašajo tudi na ljubitelje gora in predstavljajo njihovo dejavnost. V campu #MODRIVOLK bodo udeležence seznanili z varno hojo v hribe in gore ter jih usposabljali na področju vrvnih tehnik in ostalih veščin, povezanih z gorništvom. Udeležencem bodo tudi omogočili plezanje po plezalni steni in spuščanje po vrvni žici (zip line).
 • Rod bistrega potoka Muta
  Taborniki »Rod bistrega potoka« MutaTaborništvo se običajno povezuje z aktivnostmi v naravi, spanjem v šotorih, kurjenjem ognjev, izletih in pohodih v neznano in podobno. Najkrajše bi taborništvo opisali kot vzgojno-mladinsko gibanje, ki skrbi za celovito vzgojo in razvoj mladih: intelektualno, telesno, čustveno, družbeno in duhovno. V campu #MODRIVOLK bodo taborniki udeležencem prikazali svoje znanje in veščine ter tako smiselno zapolnili zgodbo #izkušnjaMODRIVOLK.

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP