#izkušnjaMODRIVOLKCamp MODRI VOLK predstavlja prestižno pustolovsko doživetje in edinstveno izkušnjo, skozi katero udeleženci spoznavajo različne zanimive aktivnosti v naravi ter pridobivajo koristna znanja, ki jih bodo lahko uporabili v vsakdanjem življenju. MODRI VOLK je organiziran v obliki 5-dnevnega poletnega tabora na Koroškem. Celotno dogajanje poteka v neokrnjeni naravi hribovja Kozjak, v kraju Pernice (1059 n.v.).

9 RAZLOGOV, ZAKAJ OBISKATI CAMP

PROGRAM in AKTIVNOSTI CAMPA

V program trenutno vključujemo otroke od 10. do vključno 13. leta starosti. Znanje jim podaja ekipa 15-ih izkušenih inštruktorjev, ki so specialisti za področja veščin preživetje v naravi, ribolov, lokostrelstvo, samoobramba, jahanja konjev, strelstvo in prva pomoč. Našo ekipo sestavljajo tudi člani gorske reševalne službe ter priznani profesor športne psihologije dr. Matej Tušak, ki s svojimi sodelavci izvaja program grajenja samopodobe ter delavnice obvladovanja stresa in sodelovanja v skupini.
Strokovna ter izkušena ekipa je naša ključna značilnost in največja prednost, s katero se bistveno razlikujemo od drugih campov ali taborov. Preplet zanimivih vsebin, izvrstne ekipe ter idiličnega okolja omogoča udeležencem edinstveno izkušnjo, ki se imenuje MODRI VOLK.

SPOZNAJ INŠTRUKTORJE

IZJAVE STARŠEV

 • Sin je bil navdušen. Po njegovem pripovedovanju sem občutila, da je doživel del našega otroštva, ko smo se brezskrbno potikali po gozdovih in raziskovali svet. Človek ima res dober občutek, da to danes še obstaja. Želim vam še veliko uspešnih izvedb.
  Metka Gašper
 • Moj sin Anej se je v letošnjem letu udeležil kampa Modri volk na Pernicah, skupaj s prijateljem Tinetom. Polna vtisov sta mi zadnji dan, ko sem ju prišel iskati, začela pripovedovati zgodbice...Tabor je minil kot da bi mignil in ostala so določena znanja, ki so jih udeleženci pridobili na kampu. Fanta sta pridobila veliko prijateljev, s katerimi sta še danes v stiku. Kot največjo dodano vrednost tega kampa pa vidim v tem, da je bilo veliko različnih dogajanj in da sta pustila pametne naprave doma ter jih niti malo nista pogrešala, saj za to ni bilo časa.
  Prav zaradi tega pričakujeta naslednji kamp z velikim veseljem.
  Miha Hendler
 • Poletni camp MODRI VOLK je resnično izvrstna izkušnja. Kot starš, si ne predstavljam lepšega, kot da moj otrok uživa, se zabava ter se ob tem nauči nekaj, kar mu bo koristilo celotno življenje. Zelo sem zadovoljna s celotno organizacijo in strokovnostjo. Hčerka se je domov vrnila polna novega znanja in spretnosti, ki se jih lahko nauči samo pri izurjenih inštruktorjih. Menim, da je takšen camp, kot je Modri volk, resnično koristna, zabavna in poučna stvar za otroka, ki odrašča in se šele spoznava z življenjem.
  Andreja Kovačič
 • Za camp Modri volk smo izvedeli od družinskih prijateljev. Skozi navdušeno opisovanje campa smo bili tudi sami takoj prepričani, da bo poletni tabor super dogodivščina za našo Niko, ki je radoživa in željna novih znanj ter izkušenj. Nika se je campa udeležila, po prihodu domov pa smo mi in vsi sosednje okoli nas nekaj dni poslušali »samo o Modrem Volku«. Če povzamem na kratko; vse vsebine so ji bile všeč, najbolj pa preživetje v naravi in samoobramba. Meni in možu pa bila največja dodana vrednost campa to, da je Nika spoznala nove prijatelje, s katerimi ima sedaj stike in da se je naučila novih znanj, ki ji bodo koristila v življenju (npr. postopki oživljanja in nudenja prve pomoči).
  Camp zelo priporočamo, družina Sušek
 • Hvala vam za nepozabno doživetje, ki ste ga omogočili Mihi. Domov je prišel navdušen, pravi, da mu je bilo zelo všeč, najbolj delavnica samoobrambe. Lepe poletne dni vam želim!
  Tina Stanovnik

  Hvala ekipi SLASH SPORTA za odlično pripravljen camp. Otroci so uživali in prišli domov polni vtisov in novih izkušenj. Priporočam!
  Boštjan Novak

  Hvala vam za izjemno organizacijo in strokovno vodenje tabora. Lep pozdrav!
  Krajnc Jože

EDINSTVENA IZKUŠNJA IN ŠOLA ZA ŽIVLJENJE

Cenjeni starši,
kot športni pedagog s 17 letnimi izkušnjami z delom z otroki in mladino bi želel izpostaviti izziv, katerega mi omeni večina staršev, ko se pogovarjamo o vzgoji otrok. Vsi se strinjamo, da otroci preveč časa preživijo s telefonom in računalnikom ter da ne znajo več normalno komunicirati z vrstniki, saj se danes vse odvija preko digitalnih tehnologij. Prav tako se vedno več staršev sreča z mislijo, da je njihov otrok premalo samostojen in samozavesten, sramežljiv ali razvajen.

V nadaljevanju vam najprej predstavljamo 9 razlogov, zakaj je koristno vpisati otroka v camp:

 • Učenje življenjskih veščin
 • Povezovanje z naravo
 • Sklepanje novih prijateljstev
 • Raziskovanje sveta okoli sebe
 • Razvijanje samostojnosti in samozavesti
 • Doživetje pustolovščin in dogodivščin
 • Razvijanje ustvarjalnosti in talentov
 • Vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela
 • Vzpodbujanje vodstvenih lastnosti

Želel bi vam sporočiti, da smo skupaj z ekipo strokovnjakov razvili edinstven in nadstandardni program, s katerim vam bomo pomagali premagovati vzgojne izzive vaših otrok. Rešitev smo poimenovali #izkušnjaMODRIVOLK.

Gregor Likar, prof.

VEČ O MODREM VOLKU

AKTIVNE POLETNE POČITNICE V NARAVI

#izkušnjaMODRIVOLK je poletni camp na Koroškem in prvovrstno doživetje na podeželju. Otroci bodo preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje in delavnice na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva.
Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev bodo spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo tudi naučili uporabljati v praksi.

MODRI VOLK pokaže svoj pravi obraz v predstavitvenem filmčku :).

PRIJAVAKDO SMO

27. 6. 2022 - 1. 7. 2022

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2022. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP
MODRI VOLK 2021