DARILNI BON ZA CAMP MODRI VOLKPresenetite otroka z darilnim bonom za udeležbo v poletnem campu MODRI VOLK.
#bon #darilnibon #presenečenje #nagrada #zaključekšole #camp #poletnicamp #tabor #otroci #mladina #doživetje #izkušnja #dogodivščina #pustolovščina
Otroški poletni camp MODRI VOLK je edinstveno doživetje in nepozabna izkušnja na podeželju, v neokrnjeni naravi Koroških gozdov. Prestižni camp je organiziran v obliki 5-dnevnega tabora in je namenjen otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti. Osnovni cilj campa je odmik od vsakdanjega hitrega življenjskega tempa, spoznavanje in učenje zanimivih aktivnosti v naravi ter pridobivanje koristnih znanj, ki jih bodo lahko otroci uporabili v vsakdanjem življenju.
Otroci bodo v družbi vrstnikov in brez sodobne tehnologije preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Izobraževanja na campu vodi izkušena ekipa inštruktorjev.

Za prijavo otroka v camp MODRI VOLK izdajamo tudi darilne bone, s katerimi lahko presenetite otroka ob različnih priložnostih (rojstni dan, uspešno opravljen zaključek šolskega leta in druge svečane priložnosti).

Darilne bone lahko naročite na elektronskem naslovu info@slashsport.si.

DARILNI BON ZA CAMP MODRI VOLK

1. 7. 2024 - 5. 7. 2024

Razpisan je termin za poletni camp MODRI VOLK 2024. Vsem članom druščine Modrega volka omogočamo nakup SETA ZA PREŽIVETJE s 50% popustom.
Set za preživetje je komplet pripomočkov, sestavljen s strani strokovnjakov posebej za camp MODRI VOLK.
V setu je združena koristna oprema za preživetje v naravi, ki jo morajo imeti otroci s seboj na campu, zato je ne boste rabili kupiti.

PRIJAVA IN POGOJI VPISA V CAMP